Door middel van een exclusief online-concert hebben we op woensdag 29 december 2021 samen met ons publiek muzikaal teruggeblikt op de periode waarin we steeds weer ‘coronaproof’ voorbereidingen hebben getroffen voor live concerten, die last minute helaas weer werden geannuleerd vanwege nieuwe maatregelen.
Max Foxen ondersteunde bij het faciliteren van dit online-concert.

Dit concert is door ons publiek zeer enthousiast ontvangen. Daarom biedt Vocaal totaal de mogelijkheid om tot eind januari 2022 terug te kijken en te luisteren naar een gevarieerd aanbod van uiteenlopende genres in wisselende bezettingen, want daar staat Vocaal totaal voor:

*licht klassiek – sacrale muziek en hoogtepunten uit opera’s
*musical – selecties uit Anatevka en Westside Story
*luisterlied – jazzy nummers, ballads en popsongs.

De opnamen die u gaat beluisteren zijn, vanwege de geldende coronamaatregelen, in het voortraject reeds opgenomen. Onze vocalisten worden aan de piano begeleid door Leon Dijkstra, een van onze professionele pianisten. Daarnaast wordt een aantal populaire nummers met karaokebegeleiding of gitaarbegeleiding gezongen.
Helaas was het vanwege de geldende maatregelen niet mogelijk om koor-opnamen van Vocaal totaal te maken.

Hopelijk zult u nét zo genieten als allen die u vóór gingen, en bedenk: bij dit concert zit u altijd vooraan!

Live meekijken!

Wat leuk dat u wilt meekijken naar ons eerste online-concert!
Om dit concert thuis te kunnen bijwonen, ontvangt u een link naar de uitzending van 29 december 2021.
Met behulp van deze link kunt u tot eind januari 2022 het concert terug kijken.
Door uw bijdrage kunnen we dit online muziek evenement mogelijk maken.Wij gebruiken uw naam en e-mailadres om u alle benodigde informatie toe te sturen om dit online-concert te kunnen volgen.Concerten

Projectmatig wordt uit de studenten van het zanginstituut een koor gevormd. Een groot koor voor theaterproducties, wereldlijke muziek en kerstconcerten en een kamerkoor voor kamermuziek. Het kamerkoor repeteert een keer per veertien dagen en het groot koor per project. Zingen in koorverband is goed voor het teamgevoel en voor de gehoorontwikkeling.

Tijdens theaterproducties zingt en acteert het koor in toepasselijke kleding en decor, met grime en belichting. Er wordt aandacht besteed aan acteren, waarbij theatermaker Max Foxen kan worden ingeschakeld. Soms schrijft Max het script of neemt hij een acteursrol voor zijn rekening. Aankomend en vergevorderd talent kan zich solistisch of in klein verband presenteren. Lees hier wat de uitvoerenden van de concerten vinden. Kijk bij Media voor een impressie.
Als rechterhand van Annemie neemt Véronique Meuffels regelmatig een deel van de taken over.
Arno Kerkhof en Leon Dijkstra staan garant voor een professionele piano-ondersteuning.
Informeer naar de mogelijkheid om als gastzanger(es) mee te werken: info@vocaaltotaal.com.