… wat de studenten van de concerten vinden …

‘Het grote voordeel van Vocaal totaal is de diversiteit.
Zoek je iemand om een duet mee te zingen, wil je repeteren met een professionele pianist, of zing je graag eens musical in plaats van opera, dit kan allemaal. Zowel het interne als externe netwerk is groot en de onderlinge band tussen de leerlingen is fijn. Ik vind het fantastisch om af en toe volledig uit te kunnen pakken met zang, toneel, kostuums, grime en orkest! Annemie biedt dat podium, met uitverkochte zalen.’ (Vi)

‘Bij Vocaal totaal leer je niet alleen zingen, maar ook performen voor een groot publiek. Je wordt aangespoord je te verdiepen in de muziek en je in te leven in personages. Samen met je collega-zangers is het dan ook extra genieten van de mooie concerten in allerlei (koor)verbanden.’ (Ba)

‘Bij projecten in koorverband (koor bestaande uit haar eigen leerlingen) is Annemie gedreven, ambitieus en wilskrachtig! Door voortschrijdend inzicht weet ze het beste uit al haar leerlingen te halen!’ (BteG)

… wat een gastzanger van ‘Cecilia Vaals’ van de theaterproductie ‘Il Viaggio’ (2017) vond …
“Für viele von unserem Chor war ein solcher Auftritt Neuland. Aber mit deiner Unkomplizierten Art hast du Lampenfieber erst gar nicht entstehen lassen”