Pianisten

Vocaal totaal werkt al jaren samen met de ervaren pianisten Arno Kerkhof en Leon Dijkstra.

Arno:
Arno is een muzikale duizendpoot: hij was prijswinnaar bij internationale concoursen, geeft orgelconcerten in binnen- en buitenland en is dirigent van vijf koren. Daarnaast is hij docent aan de muziekscholen van Maastricht en Heerlen.
Al 20 jaar ben ik met veel plezier nauw betrokken bij Vocaal totaal als pianist, organist en repetitor. Ook heb ik, vanachter de piano, de muzikale leiding bij geënsceneerde uitvoeringen. Verder ben ik de begeleider bij klassieke concerten zoals de grote opera-projecten en de jaarlijkse concerten met het kamerkoor en de solisten in het Salviuskerkje te Limbricht’.
Leon:
Als professioneel pianist, begeleider, repetitor en arrangeur werkt Leon veel met koren en solisten door heel Limburg.
‘Inmiddels werk ik al ruim 10 jaar met veel plezier samen met Annemie. Haar zanginstituut is zeer divers. Jonge mensen, oude rotten in het vak, alle niveaus en liefhebbers van klassiek, musical of pop. Ik kom het allemaal tegen bij Vocaal totaal. Door deze variatie is er veel afwisseling bij het begeleiden en worden boeiende concerten en projecten georganiseerd waaraan ik graag nog jaren mijn steentje bijdraag.’