… wat de studenten van de zanglessen vinden …

‘Sinds klein meisje van 9 (2007) heb ik al zangles bij Annemie. Dit is voor mij meer dan zangtechniek ontwikkelen: het is ook waardevolle ervaringen opdoen door te mogen meewerken aan verschillende concerten en projecten en dan vooral GENIETEN en mezelf kunnen zijn! Er is van alles mogelijk: zowel klassiek, maar ook musical of pop’. (Sha)

‘Annemie heeft een luisterend oor en veel geduld en ik ga met plezier naar haar lessen’. (Ki)

‘Annemie geeft les vol passie, heeft oog (oor) voor details. Het niveau is hoog en ze verwacht ook wat van jou. Niet alleen zingen, ook theorie hoort erbij. Aria’s worden volledig afgewerkt en podium klaar gemaakt. Door haar manier van uitleggen kan ze technieken goed overbrengen en leer je jezelf te corrigeren’. (Vi)

‘Het leuke van de zangles is dat je, zelfs na jaren zingen, toch weer mogelijkheden en technieken ontdekt om jezelf te verbeteren en dat kan me echt een kick geven’. (Cha)

‘De zanglessen bij Annemie zijn veelomvattend. Je leert er de theorie: noten, muziekleer, en je leert er de praktijk: de techniek van ademhaling, ademsteun, kaakhouding en de ruimte in hoofd en mond. Daarbij helpt ze je actief en geduldig om je de zangkunsten bij te brengen en het beste uit jezelf te halen!’ (BteG)