Door middel van een exclusieve live-stream vanuit de studio van Vocaal totaal op woensdag 29 december willen wij samen met ons publiek muzikaal terugblikken op het jaar 2021. Een jaar waarin we in onze studio steeds weer – coronaproof – voorbereidingen hebben getroffen voor concerten, die last minute toch weer werden geannuleerd vanwege nieuwe maatregelen.

Tijdens deze live-stream kunt u luisteren naar een gevarieerd aanbod van uiteenlopende genres in steeds wisselende bezettingen, want daar staat de naam Vocaal totaal voor:

*licht klassiek – sacrale muziek en hoogtepunten uit opera’s
*musical – selecties uit les Miserables, Anatevka, Westside Story en Mary Poppins
*luisterlied – jazzy nummers, ballads en popsongs.

Vanwege de anderhalve-meter regelgeving is er tijdens de live-stream vanuit de studio uitsluitend plek voor solo’s en duetten. Daarom nemen we de koorwerken een aantal dagen eerder op in het prachtige monumentale Clemenskerkje te Brunssum en integreren deze vervolgens in de live-stream. Tijdens de opnamen worden onze vocalisten aan de piano begeleid door Leon Dijkstra, een van onze professionele pianisten. Daarnaast wordt een aantal populaire nummers met karaokebegeleiding gezongen.

Hopelijk zult u nét zo genieten als wij, en bedenk: bij dit concert zit u altijd vooraan!

Live meekijken!

Wat leuk dat u wilt meekijken naar ons eindejaar concert!
Om dit concert thuis te kunnen bijwonen, ontvangt u een link naar de live-uitzending.
Door uw bijdrage kunnen we dit online muziek evenement mogelijk maken.Wij gebruiken uw naam en e-mailadres om u alle benodigde informatie toe te sturen om dit online concert te kunnen volgen.Een liedje cadeau doen?

Een online concert biedt ook nieuwe mogelijkheden: u kunt een liedje cadeau doen.

Hoe werkt dat?
Het online concert bevat diverse ‘muziek genres’:
*kleine koorformatie klassiek
*solo of duet klassiek
*kleine koorformatie musical
*solo of duet musical
*solo of duet luisterlied
*solo Annemie met kleine koorformatie klassiek
In de lijst hieronder kunt u kiezen welk genre u cadeau wilt doen. Elk genre bestaat uit een aantal nummers en elke nummer kan slechts één keer cadeau worden gedaan.
Geeft u dit presentje tijdens de kerst en wilt u iets bijzonders onder de kerstboom leggen, dan bieden we als extra optie een fysieke brief aan, met de vermelding van het genre dat u cadeau geeft. Deze brief is gepersonaliseerd met uw eigen bericht erop.

Nadat u uw genre heeft gekozen (evt. met een persoonlijke boodschap), voert u uw naam en emailadres in. Zo kunnen we u een bevestiging én de persoonlijke brief sturen.

Dan volgt het leuke deel!
U kunt vervolgens de naam van de persoon invullen aan wie u het nummer cadeau geeft.
Niemand specifiek in gedachten? Misschien wilt u het liedje wel cadeau doen aan alle mensen die het zwaar hadden dit jaar! Of aan iedereen die werkt in de zorg! Of aan al uw vrienden en familie. Met een persoonlijk bericht, waarin u een wens uitspreekt voor de ontvanger van dit prachtige geschenk.
Zijn we tijdens het concert, aan ‘uw liedje’ toe gekomen, dan verschijnt uw naam, de naam voor wie het cadeau bestemd is, én uw persoonlijke boodschap* in beeld!

Dit is een bijzonder geschenk voor iedereen die alles al heeft.
Bedrag € -