Waar: Theater Landgraaf (Kerkbergweg 4, 6374 ES Landgraaf)
Wanneer: zaterdag 14 oktober & zondag 15 oktober
Hoe laat: zaterdag – zaal open 19:30 uur – aanvang 20:00 uur | zondag – zaal open 14:00 uur – aanvang 14:30 uur

Tickets vanaf € 12,50

Na ons succesvolle 30-jarig jubileum concert ‘Il Viaggio’ in een uitverkochte schouwburg te Sittard, hadden we de smaak te pakken. Het was voor het eerst dat een duidelijke verhaallijn, verteld door twee jonge acteurs, het muziekprogramma verbond. Dankzij de samenwerking tussen jong en oud hebben wij ons hier verder in kunnen ontwikkelen, hetgeen leidde tot onze volgende succesvolle productie ‘Mozart Meets Musical’. Hierin werd op ludieke wijze klassieke muziek samengebracht met betoverende Broadway hits.

Daaruit voortvloeiend is de voorstelling ‘Wie gelooft er nog in sprookjes?’ ontstaan, waarin we sprookjes in een intieme setting binnen handbereik willen brengen in Theater Landgraaf. We slaan het sprookjesboek open en laten de personages vrij op het podium. Heksen uit Verdi’s Macbeth tot Wicked zullen het toneel onveilig maken. Nimfen uit Humperdincks Dornröschen betoveren het publiek, en andere ontelbare personages uit o.a. Pete’s Dragon, The Fairy-Queen, Die Zauberflöte, Rusalka, Pinokkio en The Student Prince zullen de revue passeren. Al deze sprookjes zullen in deze magische voorstelling verbonden worden tot één meeslepend verhaal. Dromen, angsten en illusies vormen het decor van dit onvergetelijk muziekspektakel.

Het koor en de solisten van Vocaal totaal ‘vertellen’ het verhaal uit het Sprookjesboek van onze theatermaker Max Foxen. Leon Dijkstra ondersteunt dit verhaal aan de piano. De algehele artistieke leiding is in handen van zangcoach Annemie Vallino-Ravetta. Samen stellen zij de vraag: ‘Wie gelooft er nog in sprookjes?’

U kunt uw tickets bestellen via Tickli. Zowel hiernaast of via de knop “Tickets bestellen”